Τι είναι το Buy the Mile:

Το Buy the mile είναι ένας νέος πρωτοποριακός τρόπος ασφάλισης αυτοκινήτου και προσφέρεται αποκλειστικά από την Altius Insurance.

Με το Βuy the mile μπορείτε να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας για ένα συγκεκριμένο αριθμό χιλιομέτρων, για τη διάρκεια ενός έτους. Όταν διανύσετε τα χιλιόμετρα που δικαιούστε, τότε μπορείτε να αγοράσετε μέχρι και 3000 επιπλέον χιλιόμετρα .

 buythemile article

Το μόνο που χρειάζεστε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τη μικρή και έξυπνη Τηλεματική Συσκευή (OBD) στο αυτοκίνητό σας.

Πως Λειτουργεί:

Με το Buy the mile επιλέγετε ένα συγκεκριμένο αριθμό χιλιόμετρων (3000) για ένα έτος. Όταν τα χιλιόμετρά σας ή η διάρκεια του συμβολαίου σας τελειώσουν, μπορείτε να ανανεώσετε την ασφάλεια σας ή να αγοράσετε μέχρι και δυο φόρες σε ένα έτος επιπλέον 3000 χιλιόμετρα .

Πως μπορώ να το αποκτήσω και να προχωρήσω στην ενεργοποίηση του;

 1. Επιλογή πακέτου ασφάλισης
  Επιλέγετε το πακέτο ασφάλισης Βuy the mile με 3000 χιλιόμετρα για ένα έτος.
 2. Έκδοση συμβολαίου
  Εκδίδετε το συμβόλαιό σας με απλό και γρήγορο τρόπο μέσα από την ιστοσελίδα της Altius Insurance. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ασφάλισής σας μπορείτε να παρακολουθείτε το υπόλοιπο των χιλιομέτρων σας.
 3. Απόκτηση συσκευής και τοποθέτηση
  Τοποθετήστε την Τηλεματική Συσκευή που παραλάβατε από την Altius Insurance στο αυτοκίνητο σας, εύκολα, γρήγορα και απλά.
 4. Εγγραφή Χρήστη και ενεργοποίηση συσκευής
  Στη συνέχεια εγκαταστήστε στο Smartphone σας το application που σχεδιάσαμε για εσάς, εισάγοντας στο σύστημα τα απαραίτητα στοιχεία σας. Ή μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της www.altiusinsurance.net εισάγοντας τους κωδικούς που σας έχουν σταλεί.

Πως μπορώ να ελέγξω το υπόλοιπο των χιλιομέτρων μου και πως μπορώ να ανανεώσω το συμβόλαιο μου;

 1. Έλεγχος υπολοίπου
  Σε καθημερινή βάση το σύστημα ελέγχει το υπόλοιπο των χιλιομέτρων στο πακέτο ασφάλισης που έχετε επιλέξει. Παράλληλα ελέγχεται η υπολειπόμενη διάρκεια του συμβολαίου σας ώστε να είστε πάντα εντός ορίων και να απολαμβάνετε την πλήρη κάλυψη του συμβολαίου σας.
 2. Ειδοποίηση υπολοίπου
  Όταν το υπόλοιπο των χιλιομέτρων στο πακέτο ασφάλισης που έχετε επιλέξει ή η διάρκεια ασφάλισης έχουν φτάσει το 80% της χρήσης, αυτόματα το σύστημα σας ενημερώσει με sms και e-mail. Η διαδικασία ενημέρωσης επαναλαμβάνεται στο 95% της χρήσης αλλά και όταν επέλθει η πλήρης κατανάλωση ή η λήξη της διάρκειας του συμβολαίου. Έτσι είστε πάντα ενήμεροι για την κατάσταση του συμβολαίου σας.
 3. Αγορά Επιπλέον Χιλιομέτρων
  Μόλις ενημερωθείτε ότι έχετε αναλώσει το 95% των αγορασθέντων χιλιομέτρων, τότε μπορεί να αγοράσετε  μέχρι και δύο φορές σε ένα έτος επιπλέον3000 χιλιόμετρα επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της Altius Insurance. 
 4. Ανανέωση συμβολαίου
  Μέσω της ιστοσελίδας της Altius Insurance για να ανανεώσετε το συμβόλαιο σας.

Όλα αυτά με τη χρήση μιας μικρής συσκευής τηλεματικής μέσα στο αυτοκίνητό σας χωρίς επιπλέον χρέωση εγκατάστασης.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την ισχύ του συμβολαίου σας και την κατανάλωση των χιλιομέτρων σας.
Παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να τα παρακολουθείτε όλα αυτά και από το Smartphone σας, μέσω του Application που σχεδιάσαμε για εσάς.

Αφήστε την "επικοινωνία" σας σε εμάς!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input