Στους ανθρώπους, αρέσει η σιγουριά.
Είμαστε σκληρά καλωδιωμένοι για να θέλουμε να ξέρουμε τι συμβαίνει και πότε και για να προσέχουμε πράγματα που μας κάνουν να τα νιώθουμε σαν απειλές.

Αγαπητοί μας πελάτες και συνεργάτες,

Καθώς η κατάσταση με τον Κορωνοϊό (COVID-19) εξελίσσεται ραγδαία, θα θέλαμε να γνωρίζετε πως η Altius Insurance, βάση του υψηλού αισθήματος ευθύνης και σεβασμού που την διακατέχει, τόσο προς την κοινωνία, όσο και προς το προσωπικό και τους πελάτες της, στηρίζει έμπρακτα τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας και αποφυγής μετάδοσης και διασποράς του Κορωνοϊού που ανακοίνωσε η Κυπριακή Δημοκρατία.

Ήταν παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου στις 4 του Φλεβάρη και ακούγοντας το στο ραδιόφωνο εκείνο το πρωί αναλογίστηκα… Τι κάνω σαν άνθρωπος για να προστατευτώ ; Τι κάνω σαν γυναίκα για να μειώσω κατά το δυνατόν τον κίνδυνο να μου εμφανιστούν μορφές καρκίνου «θηλυκού γένους»; Και κάπως έτσι ξεκίνησα να ψάχνω και να μελετάω για τον καρκίνο του μαστού και για την πρόληψη που επιδέχεται – αν επιδέχεται.

«Το πιο μεγάλο ταξίδι μας το κάνουμε μέσα στην ψυχή μας», είχε πει ο Καζαντζάκης. Κυριολεκτικά ή μεταφορικά τα ταξίδια είναι απαραίτητα για τον άνθρωπο, γιατί ανοίγουν το πνεύμα και την ψυχή. Όποιος και να είναι ο προορισμός, η καλή παρέα και η καλή διάθεση είναι αυτά που κάνουν κάθε ταξίδι μοναδικό.

Αφήστε την "επικοινωνία" σας σε εμάς!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input