Ήταν παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου στις 4 του Φλεβάρη και ακούγοντας το στο ραδιόφωνο εκείνο το πρωί αναλογίστηκα… Τι κάνω σαν άνθρωπος για να προστατευτώ ; Τι κάνω σαν γυναίκα για να μειώσω κατά το δυνατόν τον κίνδυνο να μου εμφανιστούν μορφές καρκίνου «θηλυκού γένους»; Και κάπως έτσι ξεκίνησα να ψάχνω και να μελετάω για τον καρκίνο του μαστού και για την πρόληψη που επιδέχεται – αν επιδέχεται.

«Το πιο μεγάλο ταξίδι μας το κάνουμε μέσα στην ψυχή μας», είχε πει ο Καζαντζάκης. Κυριολεκτικά ή μεταφορικά τα ταξίδια είναι απαραίτητα για τον άνθρωπο, γιατί ανοίγουν το πνεύμα και την ψυχή. Όποιος και να είναι ο προορισμός, η καλή παρέα και η καλή διάθεση είναι αυτά που κάνουν κάθε ταξίδι μοναδικό.

Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια εποχή όπου η ιατρική τεχνολογία έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουμε σοβαρά προβλήματα υγείας από την αρχή τους. Επιπλέον, στις μέρες μας, έχουμε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν τη σωστή φροντίδα του οργανισμού και τους προληπτικούς ελέγχους για πλήθος ασθενειών.

Στην Κύπρο είναι γνωστό ότι χωρίς αυτοκίνητο δεν πας πουθενά. Οι ελλιπείς συγκοινωνίες και η νοοτροπία μας ευνοούν τη χρήση αυτοκινήτου σε καθημερινή βάση, προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη μας για μετακίνηση.

Αφήστε την "επικοινωνία" σας σε εμάς!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input