«Το πιο μεγάλο ταξίδι μας το κάνουμε μέσα στην ψυχή μας», είχε πει ο Καζαντζάκης. Κυριολεκτικά ή μεταφορικά τα ταξίδια είναι απαραίτητα για τον άνθρωπο, γιατί ανοίγουν το πνεύμα και την ψυχή. Όποιος και να είναι ο προορισμός, η καλή παρέα και η καλή διάθεση είναι αυτά που κάνουν κάθε ταξίδι μοναδικό.

Τα οφέλη του ταξιδιού είναι αναρίθμητα και μόνο όταν ζήσει κανείς μια ταξιδιωτική εμπειρία μπορεί να το συνειδητοποιήσει. Η γνωριμία με τον τρόπο ζωής μιας άλλης κουλτούρας μας κάνει περισσότερο δημιουργικούς, εφευρετικούς και παραγωγικούς. Η επαφή με ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά από εμάς και το στενό μας περιβάλλον μας βοηθά να έχουμε μια πιο σφαιρική αντίληψη του κόσμου και να βλέπουμε πολλαπλές ερμηνείες και προσεγγίσεις σε διάφορα ζητήματα.

Ταξιδεύοντας μαθαίνουμε τους ανθρώπους, αισθανόμαστε τις αδυναμίες και τα προτερήματά τους, κατανοούμε καλύτερα τη διαφορετικότητα και το μυαλό μας ανοίγει και γίνεται πιο δεκτικό. Στο αντίκρισμα ενός φυσικού τοπίου απαράμιλλης ομορφιάς, ενός εντυπωσιακού αρχιτεκτονικού επιτεύγματος ή ενός σπουδαίου έργου τέχνης αντιλαμβανόμαστε το μεγαλείο της φύσης και της ανθρώπινης δημιουργίας και γινόμαστε πιο ταπεινοί.

Όσο πιο πολύ ταξιδεύουμε τόσο πιο πολλούς φόβους μας ξεπερνάμε και απομυθοποιούμε καταστάσεις που πιστεύαμε ότι θα ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε ή αποφάσεις που θεωρούσαμε ότι ενέχουν ρίσκο. Ωστόσο, η πρόληψη και η αποφυγή δυσάρεστων εμπειριών είναι απαραίτητη, μιας και δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε από πριν όλους τους πιθανούς κινδύνους που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε σε έναν ξένο τόπο. Ένα ατύχημα, μια ξαφνική ασθένεια ή η απώλεια των προσωπικών μας αντικειμένων είναι ενδεχόμενα που δυστυχώς υπάρχουν σε ένα ταξίδι και γι’ αυτό θα πρέπει να μεριμνούμε.

Το ασφαλιστικό σχέδιο «Altius Ταξιδιωτικό» της Altius Insurance προσφέρει κάλυψη για ένα ευρύ φάσμα κινδύνων. Ατύχημα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ιατρικά έξοδα λόγω ατυχήματος και απώλεια αποσκευών περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα, το οποίο παρέχει τις εξής δυνατότητες: οικογενειακή εξασφάλιση σε περίπτωση απώλειας ζωής, προστασία εισοδήματος σε περίπτωση μόνιμης ανικανότητας για εργασία λόγω ατυχήματος, κάλυψη όλων των ιατρικών εξόδων λόγω ατυχήματος και αποζημίωση σε περίπτωση απώλειας αποσκευών.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα πλεονεκτήματα του σχεδίου «Altius Ταξιδιωτικό», επικοινωνώντας με ένα οποιοδήποτε γραφείο της Altius Insurance στο +357 22379999 ή με τον προσωπικό σας σύμβουλο και ταξιδέψτε με ασφάλεια!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Altius Insurance: https://www.altiusinsurance.net/asfalistika-sxedia/alla-proionta/62-altius

Αφήστε την "επικοινωνία" σας σε εμάς!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input