Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια εποχή όπου η ιατρική τεχνολογία έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουμε σοβαρά προβλήματα υγείας από την αρχή τους. Επιπλέον, στις μέρες μας, έχουμε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν τη σωστή φροντίδα του οργανισμού και τους προληπτικούς ελέγχους για πλήθος ασθενειών.

Ωστόσο, ο χρόνος που διαθέτουμε για να ασχοληθούμε με τα θέματα αυτά είναι συνήθως περιορισμένος, με αποτέλεσμα να αμελούμε απαραίτητες εξετάσεις που θα μπορούσαν να μας δώσουν έγκαιρες διαγνώσεις. Ακόμα και η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, με απλές καθημερινές συνήθειες, δεν αποτελεί προτεραιότητα του σύγχρονου ανθρώπου και ιδιαίτερα των γυναικών, οι οποίες έχουν πολλές φορές ιδιαίτερα αυξημένες υποχρεώσεις.

Ο καρκίνος του μαστού και του τραχήλου είναι ένα ζήτημα που απασχολεί πολλές γυναίκες είτε επειδή νοσούν οι ίδιες ή πρόσωπα από το κοντινό τους περιβάλλον είτε γιατί ζουν με το φόβο εμφάνισης της ασθένειας. Η σωματική άσκηση καθώς και η ισορροπημένη διατροφή αποτελούν σίγουρα μια πολύ καλή βάση όσον αφορά την πρόληψη αυτών των δύο μορφών καρκίνου. Στα προληπτικά μέτρα που συνιστούν οι ειδικοί συμπεριλαμβάνονται, επίσης, οι αντισυλληπτικές μέθοδοι που προστατεύουν από μετάδοση ιών, ο περιορισμός της κατανάλωσης αλκοόλ, η αποφυγή του καπνίσματος, ο θηλασμός κ.ά.

Όλα αυτά, όμως, είναι σημαντικό να συνδυάζονται με τακτικούς ελέγχους ανάλογα με την ηλικία, το φύλο, το ιστορικό και τις γενικότερες ανάγκες της κάθε γυναίκας. Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία αντικαρκινικών συνδέσμων και εξειδικευμένων κέντρων, η μαστογραφία και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού μειώνει τα ποσοστά θνησιμότητας, ενώ η εξέταση είναι ανώδυνη και διαρκεί ελάχιστο χρόνο. Τα ίδια στοιχεία ισχύουν και για τον καρκίνο της μήτρας, γι’ αυτό και στην Κύπρο διοργανώνονται συνεχώς εκστρατείες για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Έχοντας πλήρη επίγνωση της σημασίας της πρόληψης στη διαφύλαξη της ανθρώπινης υγείας, η Altius Insurance έχει αναβαθμίσει το επιτυχημένο ασφαλιστικό πρόγραμμα «Altius Lady Plan», ώστε να καλύπτει τις σημερινές ανάγκες κάθε γυναίκας. Με δεδομένο ότι οι συχνότερα εμφανιζόμενες μορφές καρκίνου στις γυναίκες είναι του μαστού και του τραχήλου, η Altius Insurance μεριμνά και προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με απώτερο στόχο την πρόληψη, αλλά και την αποτελεσματική αντιμετώπιση όπου αυτή χρειάζεται.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα πλεονεκτήματα του σχεδίου «Altius Lady Plan», επικοινωνώντας με ένα οποιοδήποτε γραφείο της Altius Insurance στο +357 22379999 ή με τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Altius Insurance: https://www.altiusinsurance.net/asfalistika-sxedia/syntaksiodotika/81-sympliromatika-ofelimata/vasika-sxedia/20-altius-lady-plan

Call me back

Call me back
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input