Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ), κατά την οποία εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου είναι ο επίσημος ασφαλιστικός φορέας της χώρας και από την ίδρυση του, το 1925 μέχρι και σήμερα, είναι ο στυλοβάτης της εύρυθμης λειτουργίας της ασφαλιστικής βιομηχανίας και στηρίζει την υψηλού επιπέδου παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Νέος Πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης Αντιπρόεδρος & Α’ Εκτελεστικός Διευθυντής της Altius Insurance.

Η Altius Insurance έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες του τόπου, με υψηλό δείκτη φερεγγυότητας πέραν του 200% ενώ κατατάσσεται στην 6η θέση των ασφαλιστικών ομίλων της Κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς. Η Altius Insurance έχει επιτύχει να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη συνεχή αναβάθμιση της ασφαλιστικής βιομηχανίας στην Κύπρο αλλά και μέσω της συμμετοχής της στον Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου, στον ευρύτερο Ευρωπαϊκό χώρο. Η εκλογή του κυρίου Ευάγγελου Αναστασιάδη στη θέση του Προέδρου, τιμά ιδιαίτερα την Altius Insurance και αποτελεί απόδειξη της επιτυχημένης πορείας της Εταιρείας σε όλους τους κλάδους της Κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς.

 

30

Call me back

Call me back
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input