Με σύνθημα «Εδώ, είστε ασφαλισμένοι», η ALTIUS INSURANCE πραγματοποίησε, με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 τη 19η  Παγκύπρια Εκπαιδευτική Ημερίδα με την συμμετοχή όλου του δυναμικού Πωλήσεων και του Διοικητικού Προσωπικού της.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, έμπειροι και καταξιωμένοι ομιλητές, κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι και στελέχη, ανέπτυξαν σημαντικά θέματα σε σχέση με τα οικονομικά δρώμενα στην Κύπρο, την Ευρώπη και τον κόσμο, αλλά και σχετικά με το όραμα της εταιρείας, τις προοπτικές ανάπτυξης και την παρουσίαση νέων καινοτόμων προϊόντων.

Συγκεκριμένα, η θεματολογία του συνεδρίου, μεταξύ άλλων, περιλάμβανε ομιλίες σχετικά με την εναρμόνιση και την αξιολόγηση της εφαρμογής του κανονισμού προσωπικών δεδομένων (GDPR), το διεθνές επενδυτικό περιβάλλον, την απόδοση των επενδυτικών ταμείων της Altius που τα τελευταία χρόνια έχουν μίαν αξιοθαύμαστη ανοδική πορεία, καθώς επίσης την παρουσίαση και ανάλυση της κυπριακής οικονομίας και την ανάπτυξη του ασφαλιστικού κλάδου μέσα από αυτή.

Κλείνοντας την ημερίδα, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας κ. Δούκας Παλαιολόγος και ο Αντιπρόεδρος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης, αναφέρθηκαν στις εξελίξεις στην ασφαλιστική βιομηχανία και τόνισαν ότι η Altius ακολουθεί σήμερα μια ανοδική, κερδοφόρα πορεία, με γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης, φθάνοντας έναν δείκτη φερεγγυότητας της τάξης του 209%.

Αφήστε την "επικοινωνία" σας σε εμάς!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input