Σε μια βραδιά εορταστική, η Altius Insurance τίμησε στις 20 Απριλίου 2017, τους ασφαλιστικούς συμβούλους και το προσωπικό της για τις επιδόσεις ποιότητας και παραγωγικότητας τους για το έτος 2016.

Η Altius Insurance επέλεξε να πραγματοποιήσει την τελετή βραβεύσεων της στο Occhio Lounge Bar προσφέροντας στους προσκεκλημένους της μια ξεχωριστή νότα με θέμα τον ελληνικό κινηματογράφο. Ο ελληνικός κινηματογράφος είναι συνώνυμο της διαχρονικότητας, της αυθεντικότητας, της αξίας και της ποιότητας, αξίες που προσφέρει η εταιρεία σε όλους τους πελάτες της. Αξίες που η Altius Insurance θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στις επόμενες γενιές με τον ίδιο ζήλο αναδεικνύοντας τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα.

Στην τελετή βραβεύσεων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Altius Insurance κ. Δ. Παλαιολόγος, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής κ. Ε. Αναστασιάδης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Altius Insurance, Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι και Διοικητικό Προσωπικό.

BEL 1151BEL 1124BEL 1127BEL 1228BEL 1268

Μεταξύ άλλων η εταιρεία παρέδωσε τις επιταγές του σχεδίου διανομής κερδών στους επιτυχόντες Συμβούλους από τα κέρδη της Altius Insurance για το έτος 2016, και εξάγγειλε το νέο σχέδιο διανομής κερδών προς το δίκτυο Πωλήσεων της.

Στην εκδήλωση ήταν παρών και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της “National Μεσιτική Ναυτασφαλίσεων Α.Ε” και της “Fortius Μεσιτική Ναυτασφαλιστικών κινδύνων Α.Ε”, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο Ναυτασφαλίσεων ποντοπόρου Ναυτιλίας (Blue water) και των οποίων το 35% του μετοχικού κεφαλαίου τους εξαγοράστηκε από την Altius Insurance με σκοπό την ανάπτυξη των εργασιών της στις ναυτασφαλίσεις
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μια αναδρομή σε στιγμές της εταιρείας από το παρελθόν και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον ελληνικό κινηματογράφο.

BEL 1492BEL 1270BEL 1483BEL 1536

 

Αφήστε την "επικοινωνία" σας σε εμάς!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input