Altius Υπερκάλυψη 35

Αφήστε την “επικοινωνία” σας σε εμάς!

Υποβάλλοντας αυτήν τη φόρμα, αποδέχεστε ότι τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν και θα υποβληθούν σε επεξεργασία μέσα στα συστήματα μας. Τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν με προσοχή, με στόχο να μας δώσετε μια καλύτερη κατανόηση των επιθυμιών και των αναγκών σας, καθώς και να μας βοηθήσετε να σας προσεγγίσουμε με σχετικές πληροφορίες.
Altius Υπερκάλυψη 35
Η φροντίδα της υγείας αποτελεί προτεραιότητα όλων μας, είτε πρόκειται για τον ίδιο μας τον εαυτό είτε για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Σύμμαχός μας στην προσπάθεια για αντιμετώπιση οποιασδήποτε δυσκολίας προκύψει είναι η εξέλιξη της επιστήμης και συγκεκριμένα της ιατρικής, η οποία στη σύγχρονη εποχή έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο. Όταν μια σοβαρή ασθένεια έρθει αναπάντεχα στη ζωή μας, θέλουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή περίθαλψη από τα κατάλληλα άτομα. Στις πλείστες των περιπτώσεων, τα έξοδα είναι δυσβάστακτα και δημιουργούν επιπρόσθετο άγχος, στην ήδη δύσκολη προσπάθεια για ίαση.
Η ALTIUS INSURANCE, σας βοηθά να διαχειριστείτε τα απρόοπτα περιστατικά ιατρικής φύσης, με το σχέδιο «Altius Υπερκάλυψη 35» το οποίο αποζημιώνει με εφάπαξ ποσό για να καλυφθούν τα έξοδα θεραπείας μιας ή περισσοτέρων ασθενειών από τις 35 σοβαρές ασθένειες όπως περιγράφονται πιο κάτω:
Ομάδα 1
1. Τελικό Στάδιο Νεφρικής Ασθένειας
2. Κεραυνοβόλος Ηπατική Ανεπάρκεια
3. Τελική Ηπατική Ασθένεια (κίρρωση)
4. Μεταμόσχευση Μείζονος Οργάνου
5. Κώμα
6. Μείζον Τραύμα Κεφαλής
7. Εγκεφαλίτιδα
8. Πρωτοπαθής (ιδιοπαθής) Πνευμονική Υπέρταση
9. Βακτηριακή Μηνιγγίτιδα
10. Πρωτοπαθής Αμυλοείδωση
11. Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονική Νόσος
12. Τελική Ασθένεια
Ομάδα 2
13. Παράλυση, Παραπληγία
14. Σκλήρυνση Κατά Πλάκας
15. Πολιομυελίτιδα
16. Τύφλωση
17. Σοβαρά Εγκαύματα
18. Τέτανος
19. Απώλεια Ομιλίας
20. Κώφωση
21. Απώλεια Ακρων
22. Νόσος Αλτσχάιμερ (Alzheimer)/Άνοια
23. Μυϊκή Δυστροφία
24. Νόσος του Πάρκινσον (Parkinson) πριν την ηλικία των 65
25. Ασθένεια Κινητικού Νευρώνα
Ομάδα 3
26. Καρδιακή Προσβολή (Εμφραγμα Μυοκαρδίου)
27. Εγχείρηση Αορτοστεφανιαίας Παράκαμψης (by-pass)
28. Αγγειοπλαστική
29. Αορτή (Εγχείρηση Αορτής)
30. Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο
31. Μυοκαρδιοπάθεια
32. Αντικατάσταση Καρδιακής Βαλβίδας
Ομάδα 4
33. Καρκίνος
34. Καλοήθης όγκος εγκεφάλου
35. Απλαστική αναιμία
Εφόσον η Ασφαλισμένη Ζωή διαγνωστεί με μία από αυτές τις ασθένειες, καταβάλλεται σε αυτή, το χρηματικό ποσό που έχει επιλέξει σαν κάλυψη στην έναρξη του συμβολαίου. Η κάλυψη μπορεί να φθάσει μέχρι και τις €200.000 .
Ο δικαιούχος του ωφελήματος λαμβάνει άμεσα το ποσό και το χρησιμοποιεί ανάλογα με την κάλυψη των αναγκών του.
Βασικός στόχος του σχεδίου είναι η συνέχιση της κάλυψης ακόμη και μετά τη διάγνωση της ασθένειας.
Το σχέδιο είναι μακροχρόνιο και προσφέρεται είτε ως κύρια κάλυψη χωρίς επιπρόσθετα ωφελήματα είτε ως συμπληρωματική κάλυψη σε βασικά ασφαλιστήρια ζωής καθώς και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Προϋποθέσεις – Κόστος
Στο σχέδιο «Altius Υπερκάλυψη 35» μπορούν να ενταχθούν άτομα ηλικίας 18-60. Η διάρκεια του σχεδίου ορίζεται στα 10 χρόνια η ελάχιστη και η μέγιστη διάρκεια μέχρι την ηλικία των 75 ετών.
Το ασφάλιστρο μπορεί να προσαρμοστεί στις οικονομικές σας δυνατότητες επιλέγοντας διαφορετικά ασφαλισμένα ποσά, διάρκεια ασφάλισης και ξεκινά από €6,67/μήνα*.
Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα πλεονεκτήματα των καλύψεων του «Altius Υπερκάλυψη 35» σε οποιοδήποτε γραφείο της Altius Insurance ή από τον προσωπικό Ασφαλιστικό σας Σύμβουλο.
*Το ασφάλιστρο €6,75/μήνα ισχύει για άτομο ηλικίας 20 ετών που επιλέγει το συμπληρωματικό ωφέλημα.